fredag 23 januari 2009

Ny favoritsport!


Jag fullständigt älskar konståkning. Alltså titta på bilden!!! Det är något magnifikt med hockifrillan. Alltså till och med de tjeckiska hockispelarna har lagt ner hockifrillan, men den har återuppstått och jag älskar det!

Denna vackra bild för tankarna till den klassiska hemsidan mullets galore. Jag och T brukade sitta och skratta åt den sajten och dom underbara "mullets" och bildtexterna. Denna bild borde ju lätt komma med på den sajten! Helt underbart!

Hockifrillor är det något magiskt med måste jag erkänna. Kommer ihåg året 2000, 3an i gymnasiet och några killar i klassen hakade på trenden med hockifrillan. Dom betalade 1500 kr var på nån jävligt het frisör (förmodligen Bobbys Hårsalong) för att få denna vackra råttsvans bak på skallen.

Kommer än ihåg när en av killarna i klassen glider in i röda mjukisbyxor och nyklippt hockifrilla, smått försenad till Kemi lektionen och T kläcker ur sig kommentaren "ALBIN HAR HOCKEY FRILLA" (detta med smått handikappad röstläge) och mr. Hocki Frilla säger "Men... eehhh... T.. du e inte så jävla heftig heller" och vi skrattar nästan ihjäl oss :) Oh dessa gymnasie minnen!

//T